Zeer goede aankoopmakelaar in Utrecht

Ik had een opleiding gevolgd als marketeer aan de Universiteit. Ik had een aantal jaar elke maand geld apart gelegd van mijn salaris dat ik kreeg van mijn marketeer baan. Na een tijdje hard te hebben gespaard kon ik uiteindelijk een huis kopen. Ik wilde graag een huis kopen in Utrecht omdat mijn hele familie hier woont en ik hier opgegroeid ben. Ik ging daarom op het internet op zoek naar aankoopmakelaar Utrecht. Na een tijdje op het internet te hebben gezocht kwam ik uit op de website van Gusto Casa. Op de website van de makelaar was erg veel informatie te vinden over de manier waarop ze je hun diensten leveren. Het is mogelijk om op drie verschillende manieren te betalen. Het is mogelijk om te betalen per dag, een vast bedrag af te spreken en het is mogelijk om een percentage van de winst af te spreken.

Bezichtigingen

Nadat ik contact had opgenomen met het bedrijf werd ik erg vriendelijk en professioneel geholpen. We hadden een aantal huizen uitgekozen om te bezichtigen. Nadat we samen een aantal huizen hadden bezichtigd kwamen we bij een appartement in het hartje van Utrecht die mij direct aansprak. Ik woon er nu een aantal weken en ik voel me echt thuis. Ik ben dus super tevreden over Gusto Casa makelaardij.