De beste beleggingsfondsen voor uw geld

vastgoedHeeft u spaargeld, en bent u aan het zoeken naar de beste investeringskans voor uw spaargeld? Wil u weten wat de beste beleggingsfondsen zijn om in te investeren? Het is soms moeilijk om tegenwoordig overzicht te krijgen in de mogelijkheden. Van aandelen in valuta tot investeringen in bedrijven, er zijn vele opties. Vaak is het onduidelijk wat nu precies de risico’s zijn en wat nu precies het rendement is. We horen vaak dat mensen eigenlijk gewoon zoeken naar een relatief risicovrije investering met een mooi rendement. Dit omdat mensen niet te veel risico willen lopen al het geld kwijt te zijn. Bent u ook op zoek naar zo’n investering? Lees dan verder

Beleggingsfondsen in vastgoed

Bij SA Vastgoed wordt geïnvesteerd in vastgoed in Polen. Polen is namelijk een opkomende economie, die voorlopig ook echt nog niet klaar is met de bloeiperiode. Wanneer een economie aantrekt, doen de huizenprijzen dat ook. Dit betekent dat het nu het moment is om te investeren in panden in Polen. Door deze op te kopen, deze te verbouwen en te verkopen kan SA Vastgoed op elke investering een mooi rendement halen. Wilt u weten hoe ook u hier gebruik van kunt maken?

Financiering van projecten

De vastgoedprojecten in Polen worden bij SA Vastgoed voor twintig procent gefinancierd door eigen financiële middelen. Daarnaast wordt door middel van de uitgifte van obligaties de overige tachtig procent gefinancierd. Dit betekent ten eerste dat SA Vastgoed zelf een aandeel heeft in elk investeringsproject, en dus gebaat is bij een goede afloop. Ten tweede betekent het dat u voor een relatief laag bedrag ook obligaties kunt aanschaffen, en zo ook een mooi rendement kunt halen. Voor een actueel overzicht van obligaties, tarieven en rendementen kunt u terecht op de website.