Accountant Etten-Leur

Ik was eerst een werknemer bij een bedrijf dat online hulp aanbiedt. De boekhouding werd hier allemaal door de eigenaar gedaan. Later ben ik voor mezelf begonnen en ben ik nu de trotse eigenaar van een nog kleinschalig bedrijfje. Bij dit bedrijf heb ik 2 werknemers in dienst genomen en hebben we momenteel een auto voor de zakelijke afspraken. Ik had mijn werknemers vanaf het begin al duidelijk gemaakt dat we de bedrijfsauto alleen konden gebruiken voor de bedrijfsafspraken. De boekhouding wilde ik net als mijn oude baas graag zelf doen omdat het natuurlijk geld scheelde als je het zelf zou doen in plaats van bij een accountant. Het bedrijf begon steeds groter te worden en de boekhouding begon te veel tijd te kosten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar accountant Etten-Leur.

Website

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf ons te bieden heeft en waar het voor staat. Ik was in overleg gegaan met mijn werknemers om te vragen wat zij hiervan vonden ze vonden het een goed idee. De boekhouding was erg veel werk en sinds de samenwerking scheelde mij dit erg veel tijd. Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor accountant Etten-Leur.